Despre site-ul www.fractii.ro

Ce este fractii.ro?

www.fractii.ro este un site care oferă posibilitatea de a efectua operații cu fracții matematice ordinare (simple), automat, cu explicații:

  • adunarea de fracții multiple
  • scădearea de fracții multiple
  • înmulțirea de fracții multiple
  • simplificarea de fracții multiple
  • compararea fracțiilor
  • sortarea de șiruri de fracții

Ce vrea www.fractii.ro?

www.fractii.ro își propune să ofere gratuit un instrument online, cu care să se efectueze, fără greșeală, simplu și eficient, operații cu fracții, și, foarte important, cu explicații. Acest instrument poate fi folosit atât ca element ajutător, cât și ca element de verificare, reprezentând o cale sigură de a efectua toate operațiile descrise mai sus. Cel mai sigur mod de a învăța un lucru, după însușirea noțiunilor teoretice, este de a lucra cât mai multe exemple practice, a vedea cum se procedează în fiecare caz în parte pentru a ajunge la rezultat.

Cel mai mare câștig adus de www.fractii.ro

După părerea noastră, explicațiile care însoțesc operațiile cu fracții, efectuate online pe www.fractii.ro, reprezintă cel mai mare câștig - pentru cei care vor să învețe.

De ce acest site?

Prin anul 2013 am făcut un site web, numere-prime.ro, care oferă utilizatorilor mai multe instrumente, printre care: posibilitatea de a verifica dacă un număr este prim sau nu, dacă este compus - de a-l descompune în factori primi, de a calcula CMMDC cel mai mare divizor comun a două numere întregi, de a calcula CMMMC cel mai mic multiplu comun, de a simplifica fracții întregi, etc. De aici și până la ideea de a crea un site care să execute automat doar operații cu fracții, nu a mai fost cale lungă: www.fractii.ro.

Ce poți face tu?

Dacă acest site ți se pare util, fă-l cunoscut prietenilor, colegilor, cunoștințelor, sau celor despre care știi că au nevoie de un asemenea instrument, eficient, pentru lucrul cu fracții matematice ordinare. În același timp, orice feedback pentru a ne îmbunătăți serviciul este mai mult decât binevenit și în final ajută și pe ceilalți vizitatori.

Care sunt mijloacele site-ului www.fractii.ro?

Dacă ești interesat(ă) să ai bannere publicitare sau alte tipuri de reclame pe www.fractii.ro, te rugăm să lași un mesaj prin intermediul secțiunii de sugestii: sugestii / contact. Sau poți să ne scrii un email la adresa: email www.fractii.ro.

Mulțumiri

Mulțumim tuturor vizitatorilor noștri care recomandă site-ul www.fractii.ro mai departe prietenilor, colegilor, cunoștințelor, sau care ne aduc sugestii valoroase. Site-ul nostru va continua să crească și să se dezvolte datorită vouă și părerilor voastre. Încercăm să ținem cont 100% de părerile voastre. :-)

Echipa fractii.ro

email / contact: email fractii.ro